Αφίσσα Θεσαλονίκης

Η Τοπική Γιορτή Αλληλεγγύης, Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στη Θεσσαλονίκη είναι ένα εγχείρημα που επαναφέρει αξίες και στόχους του παρελθόντος και τονίζει τον κοινωνικό χαρακτήρα των γιορτών Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας.

Αξίες της Γιορτής:

Η Τοπική Γιορτή Αλληλεγγύης, Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας είναι τελείως αυτοοργανωμένη, δεν συνδιοργανώνεται με τον δήμο, αλλά απλά του ζητείται η άδεια χώρου, γιατί θέλουμε να κρατήσουμε τον θεσμό της οικογιορτής καθαρό. Δεν θέλουμε επιχορηγήσεις, δεν θέλουμε να έχει ο δήμος τον λόγο για το ποιος θα συμμετέχει, ούτε καμία αρμοδιότητα και εξουσία πάνω στην οικογιορτή.

-Παράλληλα με την αξία του σεβασμού προς το περιβάλλον και την οικολογική παραγωγή και δράση τοποθετούμε την αξία της αλληλεγγύης. Η αλληλεγγύη στη γιορτή εκφράζεται με το ανιδιοτελές και απλόχερο μοίρασμα των γνώσεων για την οικολογική καλλιέργεια και μεταποίηση, το μοίρασμα των εργασιών κατά τη διάρκεια της γιορτής, την αλληλοστήριξη των παραγωγών και των χειροτεχνών της γιορτής σε όλη τη διάρκεια του έτους.

-Το αλληλέγγυο εμπόριο είναι μια βασική αξία στη γιορτή μας σύμφωνα με το οποίο δίνεται η ευκαιρία σε καλλιεργητές και χειροτέχνες να διαθέτουν τα προιόντα τους άμεσα,χωρίς μεσάζοντες,όχι με στόχο τη κερδοσκοπία και χωρίς να υπάρχει το ανταγωνιστικό κλίμα που επικρατεί στην ελεύθερη αγορά.

-Στη τοπική Γιορτή Αλληλεγγύης, Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Θεσσαλονίκης στηρίζουμε τόσο στη συνέλευση της διοργάνωσης όσο και στην ίδια τη γιορτή μια οριζόντια δομή όπου αμεσοδημοκρατικά παίρνουμε όλοι μαζί αποφάσεις.

-Στη γιορτή συμμετέχουμε όλοι με βάση σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας και δημιουργούμε τέτοιες σχέσεις με τους επισκέπτες της γιορτής.

-Συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για μια κοινωνία με αυτάρκεια προιόντων στηρίζοντας τη γνώση των ντόπιων σπόρων, την τοπική παραγωγή και τις μεθόδους της οικολογικης γεωργίας για να λειτουργούμε σε αρμονία με το άμεσο φυσικό μας περιβάλλον.

- Ο σεβασμός στις αξίες τις γιορτής και η διαρκής προσπάθεια να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις και τον οικολογικό τρόπο ζωής στους επισκέπτες της γιορτής.

Στόχοι της γιορτής:

ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ παλαιότερων και νεώτερων καλλιεργητών και χειροτεχνών τόσο μέσα από τα σεμινάρια όσο και μέσα από την προσωπική επαφή είναι από τους πιο βασικούς στόχους της γιορτής μας.

-Άλλος σημαντικός στόχος της γιορτής είναι η διακίνηση των ιδεών της οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας ώστε συμβατικοί παραγωγοί της περιοχής μας να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτονται και παράγουν. Με τα σεμινάρια κατά τη διάρκεια της γιορτής μεταδίδουμε τις συνταγές μας και στους επισκέπτες για έναν οικολογικό τρόπο ζωής. Η οικολογική παραγωγή και καθημερινότητα δεν είναι ουτοπία.

-Άλλος στόχος της γιορτής είναι η προώθηση της συνεργασίας των καλλιεργητών της γιορτής μεταξύ τους,των χειροτεχνών μεταξύ τους και η δημιουργία έτσι συνεργατικών δομών που θα λειτουργούν και πέρα από τη διάρκεια της γιορτής.

-Η Τοπική Γιορτή Αλληλεγγύης,Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στηρίζει τις ανταλλαγές προιόντων τόσο κατά τη διάρκεια της γιορτής όσο και τον υπόλοιπο χρόνο,ενισχύοντας την συμμετοχή των παραγωγών και των χειροτεχνών στα διάφορα δίκτυα ανταλλαγής προιόντων που έχουν ήδη δημιουργήθει σε πολλές πόλεις τις Ελλάδας.

Είναι σημαντικός για μας ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας της γιορτής, σε μια εποχή που πολλοί νέοι άνθρωποι λόγω της εκτεταμένης ανεργίας και των απολύσεων κάνουν στροφή προς την καλλιέργεια ή τη χειροτεχνία.

Στη γιορτή αυτή βάζουμε τους ανθρώπους πάνω από το κέρδος, την κοινωνική απεύθυνση πάνω από τη θεσμική καταξίωση, τις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες πάνω από τις εξουσιαστικές μεθοδεύσεις, την οικολογική παραγωγή και την οικολογική χειροτεχνία πάνω από τις νομοθεσίες σε σχέση με τις πιστοποιήσεις, τα μεταλλαγμένα και τους ντόπιους σπόρους.

Πάνω σε αυτές τις βάσεις σας καλούμε στην Τοπική Γιορτή Αλληλεγγύης,Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας που θα πραγματοποιηθεί στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου με τη γραπτή άδεια του δήμου Παύλου Μελά στις 17 με 20 Οκτώβρη. Οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές ως την 5η Οκτωβρίου.

Νέοι παραγωγοί οικολογικής γεωργίας και οικολογικής χειροτεχνίας, οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν στη Γιορτή καλούνται να επισκεφθούν τη Γιορτή, να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους και της αξίες της και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στην γενική συνέλευση την Κυριακή 20 Οκτώβρη.

Συνέλευση παραγωγών και χειροτεχνών Τοπικής Γιορτής Αλληλεγγύης, Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Θεσσαλονίκης.

Αίτηση συμμετοχής

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΠΕΜΠΤΗ

Προσέλευση παραγωγών.

Προβολές.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

πρωί

Δράσεις για παιδιά 10.00 Ξενάγηση στην έκθεση και στον κόσμο της φυσικής καλλιέργειας από τους ίδιους τους παραγωγούς. Μικρά σεμινάρια φυσικής καλλιέργειας και  οικολογικής  χειροτεχνίας σε ένα κυκλικό περίπατο. Ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων όπου απαντάμε σε όλες τις απορίες για μικρούς και μεγάλους.    

11.00 Φτιάχνουμε σβώλους με σπόρους και φυτεύουμε στο πάρκο. Στηρίζουμε την φυσική καλλιέργεια στα πάρκα. ΠΕριαστικές ΚΑλλιέργειες.

Συζητήσεις

10:00 Παρουσίαση του ΚΟΙΝΟ

11:00 Η λειτουργία του συστήματος πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων, Χαρά Ζαμπράκα.

Εργαστήρια

12:00  Παρασκευή απλού τυριού.

13.00 Παρασκευή φυσικής οδοντόκρεμας χωρίς φθόριο. Σέτα Ευβοίας.

 

απόγευμα

Δράσεις για παιδιά

17:00 Κατασκευή αρχαίου παιχνιδιού Ίυγγα, Πέτερ Φέσνερ.

Εργαστήρια

17:00 Χρήσεις-παρασκευές, ευεργετικές ιδιότητες του λεμονιού.

18:00 Εργαστήριο παρασκευής σαπουνιού, Αργυρώ Λουκάκη.

 Συζητήσεις

17.30  Συζήτηση ενάντια στα μεταλλεία.

 Επιτροπές αγώνα ενάντια στα μεταλλεία σε Χαλκιδική, Κιλκίς.

Συναυλίες

20:00 Πλειάδες, Μουσικοί ταξιδευτές

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

πρωί

Δράσεις για παιδιά

11:30.Ζωγραφίζουμε τις γλάστρες μας και φυτεύουμε τα αρωματικά μας .Πέρκα.

12:30 Κουκλοθέατρο

Σεμινάρια καλλιέργειας

10.00 Μπόλιασμα δέντρων, Κωνσταντίνος Μαυροματάκης.

11:00 Μέθοδος Φυσικής Καλλιέργειας, σπορά με σβόλους, Παναγιώτης Μανίκης.

12.00 Μέθοδος Κηπουρού, Κοκκάλας Δημήτρης.

13.00 Φυσική καλλιέργεια σιτηρών, Κώστας Τσαντσάρης.

Εργαστήρια

13:00-14:00 Κατασκευή ενεργειακής σόμπας, Νίκος Κασαστογιάννης.

Συζητήσεις

15:00 Ομιλία ενάντια στο ΧΥΤΑ Ευκαρπίας.

 

απόγευμα

Δράσεις για παιδιά

17:00 Μουσικοκινητικό παιχνίδι από το Μικρότοπο. Μάγδα

Σεμιναριο

17:00 Παρασκευή μηλόξυδου, Τολούδης Αχχιλέας.

18.00 Δημιουργίες με felt.Πανταζίδου Αλέξάνδρα.

Συζητήσεις

17.30 Κοινωνικά υποστηριζόμενη γεωργία. Πρατήρια χωρίς μεσάζοντες, ανταλλακτικά δίκτυα. Διάθεση προϊόντων, ιδέες και πρακτικές.

 

 

Κυριακή

πρωί

Δράσεις για μικρούς και μεγάλους

11.30 Παίζουμε και μαθαίνουμε τους σπόρους. ΠΕΡΚΑ

12:30 εργαστήριο καλαθοπλεκτικής από βάτο, Τίνα Μακροπούλου.

Σεμινάρια καλλιέργειας

13:00 Καλλιέργεια οπωροκηπευτικών, Μιχαλούδης Σταύρος

Εργαστήρια

11:00 Σεμινάριο πρώτων βοηθειών. Γιώργος Χατζόπουλος

12:00 Επεξεργασία ξύλου ελιάς, Στάθης Σαλαμούρας.

13.00 Εργαστήριο άζυμου ψωμιού. Μέλι γη

Συζητήσεις

12:00 Εμπειρίες Φυσικού τοκετού, σύλλογος  bestchoises.

.

 

απόγευμα

Δράσεις για μικρούς και μεγάλους

17:00 Εργαστήριο κεραμεικής, τεχνική μακαρόνι, Λιάνα Παπαλέξη.

18.00 Στήσιμο παιδικού λαχανόκηπου. ΠΕΡΚΑ

19:30 Καραγκιόζης

Εργαστήρια

17:00 Τεχνική σεγαρίσματος σε ξύλο και κέρατο για κεντρικές διακοσμητικές ροζέτες σε μουσικά όργανα, Βαγγέλης Παναγιώτου.

18:00 Φαρμακείο Χειμώνα, Μαρία Σκαρλή.

Συζητήσεις

17:00 Τα πρώην στρατόπεδα μας ανήκουν, πολιτιστικός σύλλογος παύλου μελά, πέρκα

20:00 Ρεμπέτικα

 

Λίστα συμμετεχόντων

 

1. AlainGross & Βάσω Κακανά «Το Γαϊδουράγκαθο» - Γαλάνη Ξάνθης –   2541093052 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">eleodora@hotmail.fr– Κηπευτικά, Σάλτσες, Σαπούνια

2. ForschnerPeter «Άγριο ξύλο» - Καβάλα - 2510518038 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">forshnerwood@yahoo.gr – Κατασκευές από ξύλο ελιάς και άλλα ξύλα

3. TheChilliFactor – Νέοι Επιβάτες Θεσσαλονίκη – 6973802404 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">chillifactor@comicscave.gr – Τσίλι, Πικάντικες σάλτσες

4. Αγγελοστογιάννης Χρήστος – Γουμένισσα – 6984060599 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">c.stojan@yahoo.gr– Τυρί φέτα

5. Αγρόκτημα Λένι – Αριδαία – 6932207567 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">agroktima.leni@gmail.com– Γάλα σόγιας, Αλεύρι, Πληγούρι κρίθινο, Γλυκά κουταλιού

6. Αλεξανδρίδου Σοφία – Συκή Πηλίου – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">soureala@hotmail.com – Ρίγανη, Τσάι βουνού, Σπαθόλαδο, Τσιτσίραβλα, Κυδώνι γλυκό

7. Αραμπατζής Απόστολος & Καραγκούνη Ζωή – Νίκη Λαρίσης – 2410721293, 6978294307 – Όσπρια, Μέλι, Άλευρα, Σίτος

8. Αραμπατζής Δημήτρης & Αραμπατζής Κωνσταντίνος – Δροσάτο Κιλκίς - 2341097028-6972270642 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">pilotos318@hotmail.com – Λιαστές ντομάτες, Μελιτζάνα Ξυδιαστή, Αλεύρι, Χυμοί Φρούτων

9. Αργυρίου Δημήτρης «Biocosmos.gr» - Μετόχι Επανομής, Θεσσαλονίκη – 6978792361 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Argiriou_d@hotmail.com – Σπορόφυτα, Αποξηραμένα βότανα

10. Αρνάμος «Ανθρωπιστική βοήθεια από το Έθνος των Φυτών» Γκογκόζη Σεβαστιανή,  RadojicicJelena – Γούρνες Πεδιάδος Ηρακλείου Κρήτης - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">arnamos@gmail.com – Κεραλοιφές, Βάμματα, Βότανα

11. Βασιλείου Πέτρος & Σκαρλή Μαρία  «Βάλσαμο» - Χαλκίδα - 2221086374, 6972697236 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">valsamoxorto@hotmail.com – Αιθέρια έλαια, Ανθόνερα, Βάμματα βοτάνων, Σαπούνια, Λάδια, Κρέμες, Κηραλοιφές

12. Βισαρόπουλος Κωνσταντίνος – Ματαράγκα Καρδίτσας – 6977905221 – biovisaropoulos.gr– Όσπρια, Αλεύρια

13. Βλάχος Φίλιππος – Βόλος – 6979584522 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">wolfside1@gmail.com – Προϊόντα μέλισσας

14. Βλιώρας Χρήστος, Σταματοπούλου Μαρία & Σαγιάς Σίμος – Αθήνα - 6938206730(ΧΒ)-6955285340(ΜΣ)-6972351935(ΣΣ) - www.terranigra.gr – Κεραμικά (χρηστικά και διακοσμητικά)

15. Βροχίδου Μαρία & Κοχλίκης Παναγιώτης «Διαχειρός» - Θεσσαλονίκη – 6978496343 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">rainmaria@windowslive.com– Βότανα, Πλεχτά, Καλλυντικά

16. Γεωργοπούλου Ηλέκτρα  – Βόλος - 6975596627, 2421052268 -  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – Σαπούνια στερεά και υγρά, Ξύλινες κατασκευές

17. Δανηιλίδης Δάνος & Μάγια Κετικίδου «Γλυκομαγεία», 6932860825, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">danospress@gmail.com – Μαρμελάδες και σάλτσες

18. Δούμος Γιώργος – Αριδαία – 6974127248 – Αλεύρι, Τσίπουρο, Λαχανικά, Πιπεροσαλάτα, Πιπέρι καπνιστό, Σταφύλια

19. Δρίτσας Δημήτρης – Μέγαρα – 6973816848 – Κρασί, Τσίπουρο, Πετιμέζι, Φιστίκι Κελυφωτό

20. Εκ Γης – Ακροπόταμος Θεσσαλονίκης - 2310711499, 6972404146 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - http://www.ekgis.gr/ - Προϊόντα παραγωγής και χειροτεχνίας Ενεργών Μικροοργανισμών

21. Ζαμπράκα Χαρά – Θεσσαλονίκη - 2313013923 – 6937323546 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">cremosyntheseis@gmail.com – Χειροποίητα καλλυντικά και θεραπευτικά σκευάσματα (αλοιφές, λάδια, κρέμες)

22. Ζαφειρούλη Μαρία & Πληθαράς Χρήστος – Πήλιο Αγ. Γεώργιος Νηλείας – 6983882003 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – Μαρμελάδες, Άγρια βότανα, Βαλσαμόλαδο, Καρύδια, Φιρίκια, Λιαστές ντομάτες

23. Θεοδωρίδης Αντώνης – Ακριτοχώρι Σερρών – 6980769843 – Μαρμελάδες, Λικέρ, Τραχανάς, Ξύλινες κατασκευές

24. Θεοδώρου Νίκος «Κάτι Τρέχει» - Λουτρά Αιδηψού, Εύβοια – 6939351266 – Μέλι, Ζυμαρικά, Μανούρι, Λάδι, Ελιές

25. Θέου Νατάσσα – Σκήτη Λάρισας – 6988980060 – Κεραλοιφές, Βαλσαμόλαδο

26. Καζαντζίδης Χαράλαμπος – Θεσσαλονίκη Γέφυρα – 6939271995 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">oioannidis@gmail.com – Μέλι, Μέλι με κηρύθρα, Πρόπολη

27. Καλογεροπούλου Νάντια – Θεσσαλονίκη – 6972687555 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">nantia72@yahoo.com – Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

28. Κάππες Γαβριέλλα – Μετόχι Μαγνησίας – 2423055663 – Σαπούνια, Κηπευτικά (φρέσκα και μεταποιημένα)

29. Καραβασιλείου Κατερίνα & Ραυτόπουλος Χρήστος – Ξάνθη - 6936272250 , 6983961169 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">katkatr@gmail.com – Σαπούνια, Χειροποίητα πλεχτά με βελονάκι (σκουφιά, τερλίκια, γάντια)

30. Καραβασίλη Ουρανία – Χαλκιδική & Θεσσαλονίκη – 6972174603 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">prat_apop@yahoo.gr – Λάδι, Αλεύρι

31. Κασαστογιάννης Νικόλαος – Κηπιά Ελευθερούπολης Ν. Καβάλας – 2592052192, 6945383135 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@handmadewood.gr – Χρηστικά ξύλινα

32. Κατσαούνη Κατερίνα – Φίλιπποι Καβάλας - 6944534175 – 6944390061 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">marioskyriazis@yahoo.com – Χρηστικά ξύλινα χειροποίητα

33. Κοκάλας Δημήτρης – Σέρρες – 6907911880 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@ktimakokala.gr – Λαχανικά φυσικής καλλιέργειας

34. Κολεκτίβα Πετραλώνων Για την Τροφή «Το Μπινελίκι» - Πετράλωνα Αθήνα – 6937284488, 6936466051, 2103472078 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">colectivatompineliki@gmail.com – Λιμοντσέλο, Λεμονάδα Γλυκό κουταλιού λεμόνι, Ανθός αλατιού με ξύσμα λεμονιού, Ανθός αλατιού με βασιλομανίταρα, Μαστιχάδα, Ψημένη ρακή Αμοργιανή, Λάδι τρούφας

35. Κοτταρίδης Θοδωρής – Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκη – 6978263933 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">1107studio@gmail.com – Αλεύρι ολικής άλεσης

36. Κουλουριώτη Βασιλική «Μελιγή» - Ελλοπία Βοιωτίας – 6974063264 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">vaskoul@yahoo.gr – Αλεύρι, Πλιγούρι, Πετιμέζι, Γλυκά Κουταλιού, Σάλτσες, Αλάτι με βότανα, Κεραλοιφή, Βάμμα Πρόπολης, Σαπούνια, Αποσμητικό

37. Κωνσταντινίδης Αντώνης & Μακρίδου Ευαγγελία - Χορτιάτης Θεσσαλονίκης -6932217494, 6934612760 – Μέλι, Βάμμα Πρόπολης, Κεραλοιφές

38. Κωνσταντινίδης Κώστας – Κιλκίς – 2341028059 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">doviros@yahoo.gr – Αλεύρι ολικής, Ψωμί, Χυμός ντομάτας, Πατάτες, Λαχανικά

39. Λιακόπουλος Ιάσονας & Βλάχου Όλγα - 6949576460 / 6949576460 – Βάμματα, Λάδια, Κεραλοιφές, Οδοντόκρεμες

40. Λιούζα Σεβαστιανή, Λιούζας Στέφανος & Κική Ζεφτυρίδου «BiofruKastoria» - Βασιλειάδα Καστοριάς – 2467083021, 6978776328, 6978776325, 6978776326 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">biofru@gmail.com–Μήλα και Αχλάδια

41. Λουκάκη Αργυρώ, Κρητικά Προϊόντα «Αρισμάρι» - Ηράκλειο Κρήτης – 6937406569 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">loukakiargyro@hotmail.com – Ελαιόλαδο, Κρασί, Σαπούνια, Σαμπουάν, Κηραλοιφές, Σπαθόλαδο, Φυτά αλόης

42. Μάκου Αθανασία «Backtotheroots» - Κέρκυρα – 6977264357 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">superheroloulou@yahoo.gr– Μελισσοκομικά, Μελισσοθεραπευτικά, Άγρια Βότανα, Άγρια Τροφή

43. Μακρής Γιάννης «Αγρόκτημα Μακρή» - Μεγαλοχώρι Τρικάλων – 6942795730 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@makrisfarm.gr– Λιαστή ντομάτα, Σάλτσα και Χυμός ντομάτας, Τραχανάς, Πιπεράκι καυτερό τουρσί, Μελιτζάνα τουρσί

44. Μανδρούλια Φίλη – Βόλος – 6974157322 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">filimand@yahoo.com – Πάστα ελιάς, Μαρμελάδα, Λιαστές ντομάτες, Αποσμητικά, Οδοντόκρεμες, Κεραλοιφές

45. Μανίκης Παναγιώτης – Κλησοχώρι Έδεσσας – 2381027312 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@natural-farming.eu– Σταφύλια, Ρόδια, Κυδώνια, Λωτοί, Χυμοί, Μαρμελάδες

46. Μαυροματάκης Κωνσταντίνος – Καρδία Θεσσαλονίκης – 6970259448 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">kΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.– Αλόη (φυτά), Ξυλόγλυπτα

47. Μιχαλούδης Σταύρος – Λαγκαδίκια Λαγκαδά – 6981242042 – Λαχανικά, Ψωμί

48. Μιχελής Πάνος – Μεταμόρφωση Αττικής – 6943657333 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">panosmts@yahoo.gr – Βότανα

49. Μοσχούτας Δημήτρης «Κτήματα Μοσχούτα» - Ιστιαία Ευβοίας - 6978007969 / 2226055387 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">dmoschoutas@hotmail.com – Ξηρά Σύκα, Συκομπουκίτσες γεμιστές, Παστέλια σύκο, Συκόμελο, Μαρμελάδες, Γλυκά του κουταλιού, Ελιές

50. Μόζορα Λυγία – Καρδία Θεσσαλονίκη – 2392064559, 6942546900 – Κοσμήματα από σπόρους

51. Μυλωνάς Ευστράτιος – Άνω Πορόια, Σέρρες – 6974895304 – Τσάι μέντα, Υφαντά

52. Μυγδονία ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. – Λαγκαδάς Θεσσαλονίκη – 6976855676 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">ksemygdonia@gmail.com – Είδη φροντίδας σώματος, Παραδοσιακά Τρόφιμα

53. Νικολάου Δημήτρης – Δάφνη Ν. Πέλλας – 6970836351 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">nikolaoudimitris@gmail.com - laou-laou.blogspot.com – Αρωματικά φυτά σε γλαστράκια, Τσάγια αποξηραμένα, Βάμμα πρόπολης

54. Παλαμπουγιούκη Σοφία – Θεσσαλονίκη – 6972540400, 2310721280 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">sofia.pala@hotmail.com - Κεραμικά

55. Παναγιώτου Βαγγέλης – Νίσυρος - 6995-827035 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – Παραδοσιακά μουσικά όργανα, Θεραπευτικά σκευάσματα

56. Πανάρα Μαρία – Νίσυρος – 6981233577 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">matzoyni@yahoo.gr– Κοσμήματα, Χομάσιο

57. Πανταζίδου Αλεξάνδρα  «GeastrumArt» - Θεσσαλονίκη – 6948759641 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">aleka_pa@hotmail.com - Facebook: GeastrumArt – Προϊόντα από Τσόχα (Felt)

58. Παπαγεωργίου Γιώργος – Νεοχώρι Πηλίου – 6976419551 – Χυμοί φρούτων, Κομπούχα, Μηλόξιδα, Κομπόστες, Βάμματα, Βαλσαμόλαδα, Αποστάγματα ανθέων, Βότανα, Ξύλινες κατασκευές

59. Παπανικολάου Διονύσης & Καλυβά Πέπη – Μακρινίτσα, Βόλος – 6936361838 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">d1o2001@yahoo.gr – Μαρμελάδες, Βότανα, Οδοντόπαστα, Βάμματα

60. Παπανικολάου Κατερίνα – Εξοχή Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκη – 6982646445 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">fumi2002@hotmail.com– Κεραμικά

61. Παπαλέξη Λιάνα «Liana» - Αθήνα – 6977715155 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">liana.pap@windowslive.com – Κεραμικά

62. Παπουτσή Κατσιμπέρη Κατερίνα «Εύδωρα Γαία» - Θεσσαλονίκη & Νεοχώρι Πηλίου – 6975364508 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – Σαμπουάν, Αφρόλουτρα, Απορρυπαντικά, Βάμματα, Φυτικά καλλυντικά (Κεραλοιφές, Κρέμες) 

63. Παρθενιώτη Γεωργία – Ορμύλια Χαλκιδικής – 2371041639 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">wormhouse@hotmail.gr – Σάλτσα Ντομάτας, Ελιές Σπαστές, Μαρμελάδα Σύκο, Συσκευασμένη Ρίγανη Χολομώντα κα.

64. Πηγιάκη Ρέα, Μπασούκος Κώστας – Ιεράπετρα Κρήτη – 6977506417, 6974908357 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">reapigiaki@yahoo.com– Σαπούνια, Κεραλοιφές, Βάμματα, Θεραπευτικά λάδια, Κρέμες, Σαμπουάν, Βότανα, Πιθάρι κομποστοποίησης

65. Πιλάτης Γιώργος – Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Ευβοίας – 6984199241 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">Gpilat136@gmail.com – Βότανα, Κεραλοιφές, Λάδια βοτάνων

66. Πλατανίτη Λέτα  «Τα Ελαιοβοτάνια» - Θεσσαλονίκη – 6948503716 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">letaplatan@yahoo.gr – Φυσικά προϊόντα υγείας και ευεξίας, Βοτανόλαδα, Scrubs, Κεραλοιφές, Φυτικά καλλυντικά

67. Ρίτερ Αικατερίνη & Τζάνεβα Κρασιμίρα – Π.Ε.Ο. Κορίνθου – 6978269380 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">iliaxtida11@yahoo.gr – Ελιές, Πάστα ελιάς, Σταφίδα, Ούζο, Ρακή, Ξύδι, Μαρμελάδες, Γλυκά του κουταλιού, Βότανα, Πήλινγκ, Λάδια μασάζ, Βάλσαμο για τα χείλη, Αλάτι με βότανα, Οδοντόσκονη

68. Σαλαμούρας Στάθης – Μηλίνα Πηλίου – 2423065587 – Κατασκευές ξύλινων προϊόντων

69. Σαλιαρέλης Αλέξης «Αγρόκτημα Μπούφας» - Μπούφα Πηλίου – 6972022390 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">naden9@yahoo.com – Σάλτσα ντομάτας, Μήλα, Βότανα, Καλαθάκια

70. Σεμπέπος Ανδρέας – Πέρα Αμπέλια Ξάνθης – 2541074065 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">sempeposa@yahoo.gr– Άγρια μανιτάρια αποξηραμένα, μεταποιημένα

71. Σαριγιαννίδης Αλέξανδρος-Νέταλα Σερρών -6978195950- ρεβύθια,ελιές,αλεύρι,τραχανάς

72. Σέτα Ευβοίας – Σέτα Ευβοίας – 6976590385 – Οδοντόκρεμες, Βαλσαμόλαδο, Παραδοσιακά ινδιάνικα φλάουτα, Κατασκευές από μπαμπού

73. Σκλαβούνου Ειρήνη – Πηλί Ευβοίας – 6980548707 – Κεριά, Βαλσαμόλαδο, Βάλσαμο

74. Σουρής Παναγιώτης «Κύτταρο Νέας Γης» - Νεοχώρι Πηλίου – 6983669784 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">kyttaroneasgis@yahoo.com– Φυσικά βοτανικά σκευάσματα, Κεραλοιφές, Εκχυλίσματα

75. Σταυρίδου Μαρία – Μηλιές Πηλίου – 6978226455 – Φυτικά καλλυντικά, Ανθόνερα

76. Σωτηριάδης Ιωακείμ – Μαρώνεια Ν. Ροδόπης – 6975702532 – Τραχανάς θρακιώτικος, Σπαθόλαδο

77. Τάσης Αντώνης – Νεοχώρι Πηλίου – 6973832967 – Μέλι, Γύρη, Πρόπολη, Τσάι βουνού, Ρίγανη

78. Τιφλιώρας Γιώργος – Χαλάστρα Θεσσαλονίκης – 6986989105 – Καρπούζι, Ρύζι, Σάλτσα

79. Τολούδης Αχιλλέας – Νεοχώρι Πηλίου – 6976208669 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">achillefs-toloudis@gmail.com– Μηλόξιδο, Τσίπουρο, Κάστανα, Λάδι

80. Τριγώνη Μαρία – Θεσσαλονίκη – 6945822155 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">maria_trigoni@yahoo.com– Μπάρες ενέργειας με χαρούπι

81. Τσαντσάρης Κωνσταντίνος – Κιλκίς – 6977602504 – Αλεύρι, Προϊόντα Σιταριού

82. Τσιαχρής Νίκος – Λυγαριά Τιρνάβου & Μελανή Πηλίου - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">kavakos3-0@hotmail.com – Λάδι, Ελιές, Βαλσαμόλαδο, Κοσμήματα με κουκούτσια και σπόρους, Κεραλοιφές, Μαρμελάδα βατόμουρο, Κρίταμα

83. Τσικρίκη Ελένη – Λαμία Αγία Λαρίσης – 6976385319 - Όσπρια

84. Τσόλκας Σταύρος – Θεσσαλονίκη – 6976774119 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">stavrostsolkas@yahoo.gr– Μελισσοκομικά, Σαπούνι

85. Φαρμάκη Φωτεινή – Καστανιά Σερβίων Κοζάνης - 2464023789, 6972223982 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – Μελισσοκομικά προϊόντα, Βότανα

86. Φάρμα Παπαμαρίνου – Προσοτσάνη Δράμας – 6972251977 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">masaragio@yahoo.gr – Τυριά, Κασέρια, Γιαούρτια, Ρυζόγαλα

87. Χατζηδημητρίου Παρασκευή – Θεσσαλονίκη - 6976984830 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">paraskevi.kan@gmail.com – Κολοκύθες, Ηλιόσπορο, Μαρμελάδες, Ρόδια, Κοσμήματα, Βαλσαμόλαδο

88. Χατζηνούσκα Βαγγελιώ – Νέο Πετρίτσι Σερρών – 2323031655 – Βοτανικά σκευάσματα

89. Χιωτέλη Γεωργία - Αθήνα– 6974375367 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">gchiotelli@gmail.com – Σαπούνια, Καλλυντικά Έλαια

90. Χλιάπα Σοφία «Κτήμα Σοφία» – Πολύγυρος Χαλκιδικής – 6975750614 – Τσίπουρο, Κρασί και παράγωγα

91. Χουχούλης Αντώνης «Τα λεβάντα του παππού» - Θεσσαλονίκη – 6972494938 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">talevantatoupappou@yahoo.gr – Αιθέριο έλαιο λεβάντας

92.Χασεκίδη Αλεξάνδρα-ζωγραφικά έργα-6973762206  - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. -

 

 

Συλλογικότητες

1.BirthChoicesΕγκυμονώ-Γεννώ-Επιλέγω - www.birthchoices.gr

2.VeganThessaloniki, Χορτοφάγοι Θεσσαλονίκης – Πτολεμαίων 29α, Θεσσαλονίκη – 6970056962 - http://vegan-thessaloniki.blogspot.gr/ http://www.facebook.com/groups/vegan.thessaloniki

3.SOSΚιλκίςΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – facebook.com/groups/soskilkis/

4. Αιγίλοπας – Άνω Λεχώνια Βόλου – 2428094558 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. -  www.aegilops.gr – Δίκτυο για την Βιοποικιλότητα και την Οικολογία στη Γεωργία

5. Αλλιώτικο Σχολείο – Θεσσαλονίκη - 6949332478 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">alliotikosxoleio@yahoo.gr – Χειροποίητα παιχνίδια και αντικείμενα κυρίως για παιδιά

6. ΒΙΟ.ΜΕ.  – 2313031154 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.biom-metal.blogspot.gr– Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Βιομηχανικής Μεταλλευτικής

7. Δίκτυο 50 συλλόγων και φορέων κατά της κατασκευής και χωροθέτησης του   ΣΜΑ Ευκαρπίας -Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - http://diktyo50.blogspot.gr/ 

8. Επιτροπή Αγώνα Μ. ΠαναγιάςΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">epitropiagonapanagias@gmail.comepitropiagonapanagias.blogspot.gr

9. Επιτροπή Αλληλεγγύης στους διωκόμενους της Χαλκιδικής - Θεσσαλονίκη - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - http://solidaritynogold.blogspot.gr/

10. ΚΟΙΝΟ – Καλαμαριά, Βρυούλων 45 – 6972687555 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@koino.com.gr - Δίκτυο Ανταλλαγής Προϊόντων και Υπηρεσιών

11. ΠερΚα, Περιαστικές καλλιέργειες – perka.org – Ομάδα αστικών και περιαστικών καλλιεργειών

12. ΠΡΩ.Σ.Κ.ΑΛ.Οproskalo.net – Πρωτοβουλία Συνεργασίας για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία

13. ΣΠΑΜΕ, Συνεταιριστική ΠΑράκαμψη ΜΕσαζόντων – Θεσσαλονίκη, Μελενίκου 29 – 6972687555 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@spame.gr – Συνεργατικό, μη κερδοσκοπικό πρατήριο τροφίμων

14. Σπείρα Γης – Κατερίνη – 6972190976 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – Ενεργοί Μικροοργανισμοί

15. Δράση για την άγρια ζωή- Θεσσαλονίκη -  6979914852 http://drasi-agriazoi.gr/